Lääkkeet ja terveystuotteet tarpeisiisi

Löydä tarvitsemasi itsehoitolääkkeet ja -tuotteet Lapinjärven apteekista

Lapinjärven apteekin kokenut ja koulutettu henkilökunta on valmiina palvelemaan mitä erilaisimmissa tarpeissa. Tuotevalikoimamme tarjoaa avun niin reseptilääkkeiden, itsehoitolääkkeiden kuin esimerkiksi herkän ihon kosmetiikan tarvitsijoille. Mikäli tarvitsemasi tuote ei löydy valikoimastamme, tilaamme sen seuraavaksi arkipäiväksi, mikäli mahdollista.

Itsehoitolääkkeet

Apteekkimme tarjoaa kattavan valikoiman itsehoitolääkkeitä eli lääkevalmisteita, joita voit ostaa ilman reseptiä. Koulutettu henkilökuntamme ohjeistaa ja auttaa sopivien valmisteiden löytämisessä sekä käytössä.

Apteekkikosmetiikka

Apteekkikosmetiikka on korkealaatuista kosmetiikkaa, jota myydään vain apteekeissa. Apteekkimme kosmetiikkatuotteet voivat tarjota toimivan ratkaisun esimerkiksi herkän tai allergisoituvan ihon hoitoon, sillä useat tuotesarjat ovat hajusteettomia ja kehitetty ihotautilääkärien toimesta.

Terveys- ja hyvinvointituotteet

Apteekkimme tuotevalikoimaan kuuluvat myös muut terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet, kuten:

  • ravintovalmisteet
  • vitamiinit
  • sidetarvikkeet
  • hygieniatuotteet

Eläinlääkkeet

Meiltä löydät tuotteita myös eläinten hyvinvointiin. Eläinlääke- ja tarvikevalikoimaamme kuuluvat muun muassa mato- ja loishäätölääkkeet.

Tervetuloa tutustumaan!

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivimmat tuotteet kattavasta valikoimastamme. Lämpimästi tervetuloa!

Katso aukioloaikamme

Lapinjärven apteekki

auki arkisin 9-17

Lapinjärventie 23

07800 LAPINJÄRVI

 

019 346 434

lapinjarven.apteekki(at)apteekit.net

 

Y-tunnus: 3196991-4

Pukaron palvelupiste (Neste K Pukaron Paroni)

Auki joka päivä klo 6-23 

Koivistontie 2 A 

07830 PUKARO

lääkkeet itsehoitolääkkeet