Resepti- ja muut apteekkipalvelut

Asiakaslähtöistä palvelua Lapinjärven keskustassa

Lapinjärven apteekissa asiointi on aina sujuvaa ja mukavaa – siitä pitää huolen koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Olipa tarpeenasi reseptilääkkeiden nouto tai sopivien itsehoitotuotteiden löytäminen, olemme valmiina palvelemaan!

Reseptilääkkeet ja reseptien uusiminen

Meiltä saat tarvitsemasi reseptilääkkeet nopeasti ja vaivattomasti. Esittäessäsi KELA-korttisi saat sairausvakuutuskorvauksen piiriin kuuluvista lääkkeistä suoraan korvauksen ja maksat vain omavastuuosuuden. Sähköinen resepti eli lääkemääräys helpottaa asiointia. Sen ansiosta reseptien uusinta onnistuu apteekissamme kätevästi ja nopeasti uusimispaikasta riippuen. 

Omakanta-palvelussa pääset itse katsomaan omia resepti- ja terveystietojasi. Tunnistautuminen tapahtuu kätevästi pankkitunnusten avulla.

Tutustu Omakanta-palveluun

Annosjakelu

Palveluihimme kuuluu myös lääkkeiden koneellinen annosjakelu. Toimitamme lääkkeet annosjaeltuina sopimuksen mukaan sekä hoivakodeille että yksityisille asiakkaille. Tutustu koneelliseen annosjakeluun oheisesta linkistä.

www.anja.fi

Lääkejätteiden vastaanotto ja hävitys

Vanhentuneet tai tarpeettomat lääkkeet eivät kuulu kotitalousjätteeseen, vaan ne tulee palauttaa apteekkiin, josta ne toimitetaan edelleen Ekokemiin Riihimäelle poltettavaksi.

PALAUTUSOHJEET

  • Reseptilääkkeiden ohjeliput tulee poistaa tietosuojasyiden vuoksi. 
  • Ulkopakkaukset voi poistaa ja pelkät lääkkeet voi pakata pussiin tms.
  • Nestemäiset lääkkeet, voiteet ja aerosolit voi palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. 
  • Tyhjät insuliinikynät ilman neuloja voi heittää sekajätteisiin kotona.
  • Jodia sisältävät lääkkeet, elohopeakuumemittarit ja neulat/ruiskut tulee palauttaa erikseen apteekin henkilökunnalle, koska niille on varattu omat erilliset jäteastiat.

Henkilökuntamme antaa mielellään neuvoja lääkejätteiden palauttamiseen.

Tervetuloa palveltavaksi!

Lapinjärven apteekki sijaitsee Lapinjärven kyläkeskuksessa, lyhyen matkan päässä niin hammaslääkäriasemasta kuin lääkäripalveluista. Lämpimästi tervetuloa!

Katso aukioloajat ja yhteystiedot

Lapinjärven apteekki

auki arkisin 9-17

Lapinjärventie 23

07800 LAPINJÄRVI

 

019 346 434

lapinjarven.apteekki(at)apteekit.net

 

Y-tunnus: 3196991-4

Auki joka päivä klo 6-23
Koivistontie 2 A
07830 PUKARO

 

reseptit