Tervetuloa Lapinjärven apteekkiin!

Palvelemme Lapinjärven kyläkeskuksessa

Lapinjärven apteekki sijaitsee Lapinjärven kyläkeskuksessa, lyhyen matkan päässä niin hammaslääkäriasemasta kuin lääkäripalveluista. 

Henkilökuntaamme kuuluu apteekkari, kaksi farmaseuttia ja tekninen henkilö. Palvelemme sinua niin reseptilääkkeisiin kuin itsehoito- ja muihin hyvinvoinnin tuotteisiin liittyvissä tarpeissa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme tai tule suoraan apteekkiimme käymään.

Palvelupiste Neste K Pukaron Paroni

Palvelupiste sijaitsee Pukarolla, valtatie 6 varrella. Palvelupisteestä löytyy itsehoitotuotteita sisältävä lääkekaappi. Lääkeneuvonta annetaan tarvittaessa puhelimitse.

Lämpimästi tervetuloa!

Ota yhteyttä!

Haluatko kysyä lisää tuotteistamme ja palveluistamme tai antaa palautetta? Kaikki palaute on meille arvokasta kehittässämme jatkuvasti apteekimme palveluita ja tuotevalikoimaa. Jos haluat vastauksen palautteeseen, muistathan täyttää myös yhteystietosi. Voit antaa palautetta myös nimettömänä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

oste Lapinjärven apteekki

Tämä tietosuojaseloste koskee Lapinjärven apteekin asiakasrekisteriä ja siihen tallennettuja henkilötietoja. Henkilötietoja käsitellään tämän tietosuojaselosteen, Suomen lainsäädännön ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukaisesti

 1. Rekisterinpitäjä

Lapinjärven apteekki

Lapinjärventie 23

07800 Lapinjärvi

lapinjarven.apteekki@apteekit.net

puh. 019-346434

 1. Tietosuoja-asioista vastaava yhteyshenkilö

Taina Santala, apteekkari

 1. Henkilötietojen käsittelyn peruste ja tarkoitus

Asiakasrekisteriä käytetään kulloinkin voimassaolevan tietosuojalainsäädännön ja muun lainsäädännön mukaisesti. Henkilötietojen käsittely perustuu tietosuojalainsäädännön ohella apteekkitoimintaa koskevaan yksityiskohtaiseen lainsäädäntöön.

Asiakkaat on ryhmitelty apteekin tarjoamien palveluiden mukaisesti: reseptiasiakkaat, kanta-asiakkaat, tiliasiakkaat ja annosjakeluasiakkaat

 1. Säännönmukaiset tietolähteet

Apteekkiasiakkaiden tiedot saadaan reseptilääkkeiden osto- ja maksutapahtuman sekä toimituksen yhteydessä. Sopimusasiakkaisiin liittyviä lisätietoja kerätään asiakkaalta itseltään sopimuksen tekemisen yhteydessä sekä sopimussuhteen aikana.

 1. Henkilötietojen luovuttaminen

Säännönmukaisia luovutuksia toiselle rekisterinpitäjälle:

 • Reseptikeskukseen apteekin sähköistämien reseptien tiedot (Reseptikeskukseen tiedot toimitetuista resepteistä)
 • Kelalle tiedot sv-korvatuista ostoista
 • Kelalle tiedot maksusitoumuksella toimitetuista ostoista
 • Työpaikkakassoille tiedot laskutettavista ostoista
 • Vakuutusyhtiöille tiedot laskutettavista ostoista
 1. Henkilötietojen siirto EU/ETA-alueen ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

 1. Rekisteröidyn oikeudet

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tehdään henkilökohtaisen käynnin yhteydessä tai omakätisesti allekirjoitetulla tai muulla luotettavalla tavalla varmennetulla asiakirjalla. Tiedot toimitetaan vain henkilöllisyyden todistamista vastaan tai muutoin luotettavaa tunnistusmenetelmää käyttäen.

Asiakkaalla on oikeus korjauttaa ilman aiheetonta viivytystä häntä koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot. Apteekki korjaa virheet saatuaan oikean tiedon suoraan asiakkaalta tai muusta luotettavasta lähteestä. Apteekki korjaa vain sellaiset tiedot, joka on apteekkilainsäädännön mukaan mahdollista korjata jälkikäteen.                            

 1. Profilointi ja automaattinen päätöksenteko

Henkilötietoja ei käytetä profilointiin tai automaattiseen päätöksentekoon. Asiakkaiden tietoja ei käytetä eikä luvuteta missään muodossa markkinointitarkoitukseen.

Lapinjärven apteekki

auki arkisin 9-17

Lapinjärventie 23

07800 LAPINJÄRVI

 

019 346 434

lapinjarven.apteekki(at)apteekit.net

 

Y-tunnus: 3196991-4

Auki joka päivä klo 6-23
Koivistontie 2 A
07830 PUKARO